Financieel Vrij-fonds: Resultaten

Let op, wij zijn tevreden wanneer ons vermogen (a)behouden blijft en (b)groeit met 3% rendement op jaarbasis. Wij doelen op 6,25% of meer rendement op jaarbasis. Wij hopen op 15% rendement op jaarbasis. De huidige resultaten zijn exceptioneel, doch realiteit en ook wel heel heel welkom ;-) Zeker gezien het relatief lage risicoprofiel dat wij hanteren :-)
Aan de gepubliceerde resultaten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Er kunnen wel rechten worden ontleend aan de rapportages die fondsparticipanten maandelijks per email ontvangen. Resultaat ten behoeve van audio voor blinden en slechtzienden is beschikbaar, informeer hiernaar.

Allocatie van vermogen


Hieronder is onze allocatie van vermogen weergegeven, onze investeringsstrategie. Wij verkopen geen assets, tenzij daar een dringende reden voor is. Dat betekent dat gezien de koersstijgingen en dalingen, de verhouding tussen de huidige portefeuille en de geplande allocatie altijd in disbalans is (luxe probleem ;-). Zodra er nieuwe stortingen worden gedaan, dan schaffen wij de assets aan die procentueel het minst vertegenwoordigd zijn, om weer meer tot onze gewenste verhoudingen te komen.