Voor wie is het Financieel Vrij-fonds?

Dit fonds is opgericht om iedereen, van minima tot mensen die 300.000 euro per jaar verdienen, te ondersteunen in het financieel vrij en blij worden, zijn en blijven. Iedereen kan financieel vrij worden, alleen moet je er wel wat voor doen. Het is aan de deelnemers zelf om te budgetteren en sparen. Het fonds faciliteert in de volgende stap, namelijk het beschermen en groeien van het vermogen.

Het fonds is verenigbaar met alle ons bekende geloofsovertuigingen. Zo is het fonds ook rente (riba) vrij en voldoen wij ook aan Christelijke, Islamitische, Boeddhistische, Joodse, Maconieke en vooral Menselijke waarden :-)

Daarnaast bedienen wij ook stichtingen, verenigingen en bedrijven om hun buffer te houden en groeien. Ook voor deze rechtspersonen geldt dat wanneer het rendement van zodanige grootte is dat de stichting, vereniging of bedrijf eruit bekostigd kan worden, deze dan financieel vrij & blij is. Het werven van gelden en/of verkopen gaat door, maar dan ter aanvulling van de assets waar weer rendement uit komt (lees: Rijke pa Arme pa).