Resultaten van het Cryptocurrency-fonds

De resultaten van het LFCC-fonds zijn 100% afhankelijk van de koerswinsten en -verliezen van de onderaan aan de pagina vermeldde cryptocurrencies. Deze gaan op een dag met gemak meer dan 50% omhoog of omlaag.

Aan de gepubliceerde resultaten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Er kunnen wel rechten worden ontleend aan de rapportages die fondsparticipanten maandelijks per email ontvangen. Resultaat ten behoeve van audio voor blinden en slechtzienden is beschikbaar, informeer hiernaar.


Huidige portefeuille (wat wij bezitten)


Hieronder zijn de huidige posities weergegeven van de cryptocurrencies die wij nu bezitten.Allocatie van vermogen (wat wij willen bezitten)


Hieronder is onze allocatie van vermogen weergegeven, onze investeringsstrategie Wij verkopen geen cryptocurrencies, tenzij daar een dringende reden voor is. Dat betekent dat gezien de koersstijgingen en dalingen, de verhouding tussen de huidige portefeuille en de geplande allocatie altijd in disbalans is (luxe probleem ;-). Zodra er nieuwe stortingen worden gedaan, dan schaffen wij de cryptocurrencies aan die het minst vertegenwoordigd zijn, om weer meer tot onze gewenste verhoudingen te komen.