LEENDERZ Vastgoed-fonds (LFRE-fonds)

Het LEENDERZ Vastgoed-fonds is opgericht om beleggers de mogelijkheid te bieden om te investeren in vastgoed, zonder dat schuldgevoel dat de prijzen zodanig worden opgedreven, dat lokale bewoners niet langer in hun eigen stad of dorp kunnen wonen.

Het LEENDERZ Vastgoed-fonds koopt vrije markt koopwoningen in het midden van deze markt en verhuurt deze voor, niet maximale, maar voor redelijke prijzen. Wij willen geen maximale winst met snel wisselende huurders, maar optimale winst met huurders die lang en tevreden blijven wonen. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat er meer woningen beschikbaar komen met voor lokale bewoners 'betaalbare' huren. Het is dan ook niet voor niets dat onze huurders ons en onze woningen waarderen, dat gemeenten graag zien dat wij in hun gebied investeren en last-but-not-least, dat wij onszelf recht in de spiegel kunnen kijken, wetende dat wij niet bijdragen aan het verjagen van bewoners uit hun gewenste leefgebied, maar meewerken aan het meer prettig woonbaar maken van steden en dorpen. En daar ontvangen wij een vergoeding voor.

Onze woningen beheren wij zelf en onderhouden ze tegen preventief hogere kosten door achterstallig onderhoud. Het onderhoud gebeurt door een onderhoudsbedrijf dat in bezit is van het fonds, waardoor wij niet teveel betalen en waaneer het onderhoudsbedrijf winsten maakt, vloeien deze tevens naar het fonds. Door goed onderhoud zien de woningen er niet alleen beter uit, de bewoners ervaren een hoger leefgenot en ons vastgoed behoudt een hogere waarde. Binnen niet al te lange tijd, starten wij met het ontwikkelen van vastgoed.

Ons verwachte rendement ligt tussen de 3,25 en 6,5 % op jaarbasis en daar zijn wij blij mee.

Bel of mail voor inleggen of meer informatie.