LEENDERZ-MINING rendement voor investeerdersStichting LEENDERZ-MINING ondersteunt haar deelnemers in het behalen van rendement op investeringen, door middel van 'cryptocurrency mining'. Dit is het 'mijnen' van digitale valuta. Mijnen is het proces waarmee de infrastructuur van digitale valuta wordt ondersteund en daar staat een beloning, voor ons rendement tegenover.

Stichting LEENDERZ-MINING is in leven gekomen om LEENDERZ-FONDS te faciliteren in het behalen van rendement door het mijnen van digitale valuta. De stichting verzorgt de hele levenscyclus van de mijnapparatuur en alle beheerstaken daar omheen. Ze koopt de apparatuur, onderhoudt de apparatuur en faseert deze uit. De stichting verzorgt alle beheerstaken aangaande IT, administratie, toezicht houden op de en het incasseren van de cryptocurrency. Ze draagt er zorg voor dat de cryptocurrency wordt omgezet in euro's en dat deze weer terechtkomen op de bankrekeningen van de deelnemers.

De stichting dient investeerders, institutionele beleggers, fondsen, stichtingen, verenigingen en ook particulieren. De stichting heeft zelf controle over de mining activiteiten, waardoor in tegenstelling tot mining-contracten op internet, wij het rendement en uitbetaling aan de deelnemers op lange termijn, zelf verzorgen en borgen. Door ons 100% transparantie beleid, mogen deelnemers ons ten alle tijden controleren om zichzelf ervan te verzekeren dat wij doen wat wij zeggen dat wij doen.